Door de jaren heen hebben we veel e-mail verstuurd en ontvangen, onze mailboxen groeien daarom gestaag verder en ieder jaar komt er veel data bij.

Deze data laten we lekker staan in onze mailbox, we merken namelijk dat steeds meer mensen hun Outlook als archief gebruiken en daarnaast ook nog eens als file server.

Integraties met CRM systemen zorgen voor extra mailboxen die vol zitten met inkoopopdrachten, inkoopfacturen en wellicht wel financiële rapportages.

Daarnaast merken we een groeiend aantal gebruikers van SharePoint en OneDrive. Veel corporate data wordt in deze cloud omgevingen opgeslagen, gedeeld met bevoegden en bewerkt.

Als we dan de vraag stellen;

Hoe is de Back-Up geregeld? Dan horen we vaak dat Microsoft dat allemaal keurig verzorgd binnen het O365 pakket. Enerzijds is dit ook zo, maar stel je voor dat je een belangrijk document per ongeluk verwijderd uit SharePoint;

Hoe komt dit document terug? Weet jij wie je moet bellen bij Microsoft? En wellicht weet je dan ook dat de retentietijd van Microsoft slechts 4 weken is?

Na 4 weken is je data dus ook echt weg.

Maar met ons als je ICT partner gaat dat natuurlijk niet gebeuren; wij hebben de oplossing!

Wij van QA-ICT weten waar de pijn zit als het gaat om data verlies. Met de back-up software van Altaro is al je data binnen Office365 voor maar liefst 5 jaar veilig! Door 4 x per dag een back-up te genereren en met een retentietijd van maar liefst 5 jaar kun je met een gerust gevoel gebruik blijven maken van je e-mail, SharePoint, Teams en OneDrive

De voordelen op een rij;

  • Ongelimiteerde opslag (!) van al je data, bestanden en e-mail voor een vaste prijs per maand
  • 4 x per dag een back-up van al je data binnen de O365 omgeving
  • 5 jaar retentietijd
  • Voldoe aan wettelijke compliance vereisten
  • Snel herstel en flexibele herstelopties
  • E-mail / Agenda / Contactpersonen / Teams / SharePoint / OneDrive

Vanaf € 2,50 per maand, per gebruiker ben je verzekerd van dit ultieme back-up SaaS product. Als officieel partner van Altaro adviseren wij je graag, bel gerust voor een kop koffie en een goed gesprek! 0341- 759 555 of mail naar info@qa-ict.nl