ICT Nunspeet

U zoekt een lokale partner op gebied van automatisering? Wij organiseren uw ICT vanuit Nunspeet. Wij staan bekent om onze directe en zeer korte lijnen. Tevens hanteren wij eerlijke tarieven.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Telefonie diensten zowel vast als mobiel
  • Hosting diensten, leveren van diensten uit de cloud (waaronder hosted e-mail, hosted telefonie, online werkplek)
  • Systeembeheer op maat
  • Servicedesk
  • Computersystemen

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in print oplossingen. Wij leveren print oplossingen op maat, voor elk type bedrijf kunnen wij een passende oplossing bieden. Belangrijk hierin is wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden tegen de scherpste prijs!

Wij leveren vanzelfsprekend niet alleen ICT in Nunspeet, wij leveren automatiseringsdiensten in heel Nederland.

ICT uit de kraan / ICT Nunspeet

Gebruiksvriendelijkheid, de eenvoud van het opendraaien van een kraan om schoon drinkwater te pakken. U hoeft hier niet over na te denken, dit is namelijk ‘gewoon’ geregeld. Dit is waar QA-ICT voor staat. Wij willen ondernemingen ontzorgen op gebied van automatisering. Wij doen er alles aan om uw ICT te leveren als water uit de kraan, waar u niet meer over na hoeft te denken!

Zo werken wij samen met diverse partners voor veelvoud aan diensten. Partners die niet werken met vervelende langlopende contracten en net zo flexibel zijn als wij willen zijn. Deze partners worden met uiterste zorg geselecteerd. Dit doen wij om ook daar u compleet te kunnen ontzorgen. Ook doen wij dit om ervoor te zorgen dat uw onderneming flexibel blijft bij groei, maar ook wanneer het even niet zo makkelijk gaat.

 ICT Nunspeet Beheer

Uw computernetwerk is een van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een minieme storing aan uw servers kan u duizenden euro’s kosten door verlies van productiviteit of kostbare informatie. QA-ICT neemt deze zorg uit handen en ondersteunt u bij het bewaken en up-to-date houden van uw computernetwerk. Uiteraard wordt er gekeken welke vorm van het beheer het beste bij uw organisatie past. Zo kan er bijv. gekozen worden voor ons uniek “managed services” concept of voor ICT beheer op locatie.

Onze getrainde servicedesk staat u bij problemen graag te woord op ons nummer 0341 759555.

 

ICT Nunspeet / www.ictnunspeet.nl onderdeel van QA-ICT (http://www.qa-ict.nl).