ICT Quick scan – gratis in de maanden april en mei 2016

Doe in de maanden april en mei 2016 een gratis QA ICT Quick scan

Hoe gezond is uw ICT-omgeving?

Is uw ICT omgeving up-to-date? Bieden uw licenties nog alles wat u nodig heeft en biedt uw ICT-omgeving de optimale performance? Heeft u gedacht aan een calamiteitenplan bij een eventuele (stroom)storing?  QA-ICT kan snel en effectief alle belangrijke functies van uw ICT-omgeving controleren zodat u met een gerust hart kunt werken. Ons doel is het ontzorgen en ondersteunen van uw organisatie op gebied van automatisering.

ICT Quick Scan

Met de ICT Quick scan adviseren wij u over de mogelijkheden op gebied van ICT. Wij kijken wat er beter kan, waar aandachtspunten zitten en hoe u automatiseringskosten kunt besparen.  Onze engineer komt bij u langs en kijkt samen met u naar uw automatisering. Wij kijken  naar uw bestaande hardware, performance, beveiliging (data security, anti-virus) en inrichting (licentiebeheer- en applicatie).

Mocht blijken dat uw hardware toe is aan vervanging, dan zoeken wij voor u de oplossing, die past bij uw situatie. Ook kunnen wij u een volledige outsourcing van uw IT omgeving middels cloud oplossingen bieden, wat u aanzienlijk scheelt in uw investeringen.

Uiteraard ontvangt u van ons een adviesrapport met aandachtspunten waarin u alles nogmaals kunt nalezen op een moment dat het u uitkomt. In de maanden april en mei bieden wij u deze ICT Quick scan gratis aan!

 

www.qa-ict.nl / info@qa-ict.nl / 0341 759 555