ICT uit de kraan

Gebruiksvriendelijkheid, de eenvoud van het opendraaien van een kraan om schoon drinkwater te pakken. U hoeft hier niet over na te denken, dit is namelijk ‘gewoon’ geregeld. Dit is waar QA-ICT voor staat. Wij willen ondernemingen ontzorgen op gebied van automatisering. Wij doen er alles aan om uw ICT te leveren als water uit de kraan, waar u niet meer over na hoeft te denken!

Zo werken wij samen met diverse partners voor veelvoud aan diensten. Partners die niet werken met vervelende langlopende contracten en net zo flexibel zijn als wij willen zijn. Deze partners worden met uiterste zorg geselecteerd. Dit doen wij om ook daar u compleet te kunnen ontzorgen. Ook doen wij dit om ervoor te zorgen dat uw onderneming flexibel blijft bij groei, maar ook wanneer het even niet zo makkelijk gaat.

 

QA-ICT & Telefonie

QA-ICT & Security Professionals haalt de complexiteit uit ICT & Telefonie en brengt u complete automatiseringsdiensten en producten die ‘gewoon’ moeten werken. Dit doen wij door uw vraagstukken zo helder mogelijk te formuleren en daarbij te komen met duidelijke antwoorden en oplossingen. Op gebied van ICT & Telefonie kunnen wij u als klant compleet ontzorgen.

QA-ICT levert totaal oplossingen voor bedrijven op gebied van ICT. Daarbij vinden wij het belangrijk voor onze klanten dat ze direct, vakkundig en betaalbaar worden geholpen.  Totaaloplossingen bieden wij in de vorm van leveren van producten (waaronder – computers, monitoren en printers etc) en diensten (waaronder – remote beheer, internetverbindingen, VoIP telefonie en mobiele telefonie).

Vanuit een karakteristieke kantooromgeving in Nunspeet organiseren wij voor tientallen klanten het ICT loket. Met vaste medewerkers die de telefoon beantwoorden en u direct te woord kunnen staan of ondersteuning kunnen bieden.

 

Leest u meer op onze website: http://www.ictnunspeet.nl