Internetverbinding van QA-ICT?

In uw organisatie worden dagelijks ontelbare MB’s en misschien wel GB’s van en naar het Internet gestuurd. Denk hierbij aan e-mail plus mogelijke bijlagen. Daarnaast heeft u misschien een cloud oplossing t.b.v. uw orderproces of facturatiesysteem. Of zelfs online opslag van uw bestanden. Hiervoor heeft u een betrouwbare en snelle of misschien razendsnelle internetverbinding nodig.

QA-ICT levert gegarandeerd de meest snelle en betrouwbare oplossing die 24/7 wordt gemonitord! Bovendien zijn de Internetverbindingen die QA-ICT levert ook geschikt voor bellen over het Internet (VoIP).

 

Overstappen tegen goede condities?

Tarief op basis van VDSL 50mbit. Er zijn ook andere snelheden mogelijk, maar ook andere technieken waaronder glasvezel.

1 jaar contract 3 jaar contract
Tarief per maand € 45,00 € 42,50
1 maand gratis Nee Ja
Modem (€ 136,00) € 99,00 Gratis
Aansluitkosten € 50,00 Gratis
Installatie (t.w.v. € 150,00) Gratis Gratis

Vraagt u ons snel naar de mogelijkheden? Wij altijd vooraf inventariseren naar de mogelijkheden. Bovendien doen wij direct, indien u dit wenst een korte inventarisatie op uw computersystemen.

U kunt direct contact opnemen voor het maken van een afspraak op 0341 759 555 of helpdesk@qa-ict.nl

 

Glasvezel internetverbinding in Nunspeet

Helaas ligt in Nunspeet nog niet overal glasvezel. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de industriegebieden als Lepelingen. Er zijn bedrijven die momenteel een glasvezelverbinding hebben laten aanleggen. Dit is veelal maatwerk. Wij als QA-ICT maken ons hard om ook op deze plekken collectief glasvezel te krijgen. Heeft u interesse, laat ons dit weten via een korte e-mail (info@qa-ict.nl).

Een goed alternatief is een VDSL internetverbinding. Deze internetverbinding is op basis van koper en ook zeer stabiel. Daarnaast is de verbinding ten opzichte van ADSL vele male sneller!