Mobiel | 4G/5G provider

Het is tijd om een stap voorwaarts te gaan en het verschil te maken in de mobiele sector: Met grote trots kondigen wij aan dat QA-ICT per 1 April a.s. officieel een mobiele provider is!  Een grote stap binnen ons producten en dienstenportfolio; namelijk ons geheel eigen 4G/5G mobiele netwerk!

Vanaf nu kun je mobiel bellen met QA-Mobile en scharen wij ons in de lijst van grote bekende mobiele providers echter dan wel met een persoonlijk karakter.

Met onze persoonlijke aanpak, de hoge mate van service, flexibiliteit en natuurlijk een uitstekende landelijke 4G/5G dekking bent bij QA-ICT aan het juiste adres voor al je mobiele abonnementen. Bij ons is onbeperkt ook echt onbeperkt, met gegarandeerde snelheid!

Ons mobiele abonnement is tevens voorzien van meer techniek en veiligheid. Wel zo handig in deze tijd waar hacken en phishing tot de orde van de dag behoort.

Introductie aanbieding

| I-phone 12 MINI | E 613,- Excl. BTW

Inclusief tempered glass screenprotector!
I-Phone 12 | Mini | zwart | 64GB |

Flexibele contracten

Per maand opzegbaar vinden wij de nieuwe standaard. Geenb langdurige contracten dat vinden wij niet van deze tijd. Flexibel werken, flexibel inkopen. Medewerkers komen en gaan net als projecten.

Sim Only

Is je toestel nog in orde en wil je gewoon een zakelijk mobiel abonnement met onbeperkte data, goede service en uitstekende dekking? Kies dan voor 1 van de abonnementen van QA Mobiel!

Onbeperkt = onbeperkt

Wist je al dat er abonnementen zijn met onbeperkt bellen in NL + EU? En dat er ook abonnementen zijn met onbeperkt data in NL maar ook in de EU? Wel zo handig als je veel op reis bent en internationaal zaken doet. Gewoon geen verrassingen achteraf, onbeperkt is dan ook echt onbeperkt of je nu 2 GB of 100GB per maand gebruikt

De kosten

Er zijn verschillende abonnementsvormen bij ons verkrijgbaar, voor ieder wat wils. We komen graag bij je langs om de huidige abonnementen in kaart te brengen, inclusief het verbruik. Heb je vaste bundels? En verbruik je regelmatig meer dan is een overstap naar een onbeperkt abonnement van QA Mobile een verstandige keus!

Is je werkgebied groter dan alleen Nederland? Bel je veel internationaal en reis je ( mits het weer is toegestaan ) door Europa? Dan is de module onbeperkt bellen EU + onbeperkt data EU heel prettig voor uw portemonnee!

Uw voordelen met QA Mobiel

Bedrijfsbundel Data Pack;
Databundels van collega’s kunnen gratis worden samengevoegd tot een bedrijfsbundel Data Pack; ideaal als de ene collega meer data verbruikt dan de ander! Zo voorkom je dat je buiten de bundel komt.

Extra snel data gebruiken via 4G+/LTE Advanced;
Wil je altijd en overal snel internetten? Met het 4G+/LTE Advanced-netwerk van QA-ICT heb je wanneer en waar je maar wilt een snelle internetverbinding en ben je niet meer afhankelijk van WiFi. Op alle abonnementen met een databundel of Data Pack is 4G+/LTE Advanced gewoon beschikbaar, zonder dat je hiervoor extra betaald. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een mobiel toestel dat geschikt is voor 4G+/LTE. 

Multisim;
Geen gedoe met verschillende abonnementen als je met meerdere devices werkt. Met onze multisim add-on krijg je met 1 abonnement 2 simkaarten waarmee je op een device naar keuze tegelijkertijd data kunt verbruiken. 

Collega Pack; 
Binnen veel organisaties worden er onderling behoorlijk veel gesprekken gevoerd, zeker nu we vooral vanaf huis werkzaam zijn. Met het Collega Pack kun je met collega’s onderling gratis onbeperkt bellen! 

Snel inzicht in je mobiele verbruik?
Met de Coligo REACH app heb je 24/7 eenvoudig en snel inzicht in het verbruik van je mobiele abonnement(en), je beheert je voicemailberichten via Visual Voicemail en je past gemakkelijk je afzendernummer aan indien je over 2 mobiele nummers op 1 simkaart beschikt. 

Onze Mobiele abonnementen

Binnen QA-ICT kennen we 3 verschillende proposities in 8 varianten met uitbreidingspakketten. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die bij u past.

Mobile Connect Flex is een Pay As You Go Abonnement is geschikt voor gebruikers die niet veel actief zijn, die houden van betalen waarvoor je gebruikt en flexibel willen zijn.

Aanvraag Mobiel