Oki Printers

QA-ICT te Nunspeet is gespecialiseerd in Oki printers! 

Op 16-7 hebben wij een partnerovereenkomst getekend met Oki Nederland. Dit hebben wij gedaan omdat wij de printing markt zien veranderen. Vroeger was het al zo dat toners ontzettend duur waren en dat print apparatuur veel onderhoud nodig heeft. Kortom wij zien dit anders, wij voorzien onze relaties met printers die duurzamer zijn en bovendien aanzienlijk geld besparen! Een Oki printer heeft bewezen minder onderhoud nodig door bijvoorbeeld de manier van printen met LED en bovendien wordt het papier middels een ander soort vervoer door de printer geleid. Dit betekent minder vastlopers.

Is uw printer aan vervanging toe, of verloopt uw lease contract binnenkort? Neem dan gauw contact met ons op zodat wij u kunnen overtuigen! Meer weten? Neem contact met ons via ons contactformulier, mail naar info@qa-ict.nl of bel 0341 759555

Lees hieronder nog meer redenen:


Oki Printers — Betrouwbaar, kosteffectief, efficiënt en superieure prestaties

 

 3 jaar gratis on-site garantie

Hoezo 1 jaar garantie? OKI producten zijn betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit daarom geven wij standaard 3 jaar on-site garantie gratis op alle OKI producten.

Geen verborgen kosten, geen verrassingen!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 Superieure prestaties en toch goedkoper afdrukken.

Met gescheiden toner en drum heeft u de controle over uw afdrukverbruik en kunt u uw afdrukkosten spreiden. De kosten per kleurafdruk zijn aanzienlijk lager dan bij inkjetprinters en de kosten per zwart-witafdruk zijn gelijk aan die van zwart-wit printers.

Kosteffectief: u vervangt alleen wat u werkelijk heeft gebruikt!

 

 Betrouwbaar

OKI´s digitale LED-technologie staat garant voor hoogwaardige afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets geeft OKI dan ook volledige garantie op het LED-element gedurende de gehele levensduur van de printer. LED technologie zorgt voor een scherpere afdruk t.o.v. laser. Een LED eenheid belicht de drum op alle punten in een loodrechte lijn.

Hierdoor is de afdruk overal even scherp!

 

 Ongeëvenaarde afdruksnelheid

Single Pass Technologie zorgt ervoor dat alle kleuren in 1 keer op het papier worden afgedrukt door 4 achtereen geplaatste afdrukeenheden. De conventionele laserprinters zijn multi-pass, de afdruk wordt in 4 fasen opgebouwd wat leidt tot een 4x lagere afdruksnelheid. Op een OKI kleurenprinter kunnen kleurenafdrukken even snel worden geproduceerd als monochroom afdrukken.

Sneller afdrukken voor een hogere efficiency!

 

  Flexibele en veelzijdige papierverwerking

Bijkomend voordeel van de Single Pass Technologie is de flexibele en veelzijdige papierwerwerking. Documenten in veel verschillende soorten en maten met gemak afdrukken. Niet alleen kunt u zonder problemen media tot 268 gram afdrukken op uw OKI printer, maar u produceert ook in een handomdraai banners tot een lengte van 1.20m.

Een kleurafdruk die een maximale indruk achterlaat!

 

 Briljante kleuren, verbluffende afdrukkwaltiteit

ProQ2400-multileveltechnologie en onze microfijne High Definition toner zijn gelijktijdig ontwikkeld. Resulterend in fijnere lijnen, intensere kleuren, scherpere details en een hoogglans afwerking in geprinte documenten.

Uitstekende afdrukkwaliteit, zelfs op gewoon papier, en dat houdt de kosten laag!

 

  In-house versus Outsourcing

Het zelf verzorgen van drukwerk biedt u meer voordelen dan u denkt. Een kleine inverstering tegenover een aanzienlijke kostenbesparing. U bespaart op de kosten van de drukker, duur papier, en opslag, maar ook het milieu.

Met een OKI printer kunt u on demand printen. U slaat geen voorraad op, u kunt uw lay-out snel aanpassen, snelle beschikbaarheid en minder afval.

U print wat u nodig heeft wanneer u het nodig heeft!