KPN beëindigt met ouderwetse telefonie diensten – Wilt u ook overstappen?

KPN heeft aangekondigd om per 1 September 2019 te stoppen met ISDN en PSTN, wat betekent dit voor u als ondernemer? Wellicht heeft u nog 1 of meerdere van deze aansluitingen actief in uw organisatie. In veel gevallen is er nog ergens een actieve ISDN lijn van KPN actief waarop bijvoorbeeld meerdere telefoonnummers binnenkomen, een fax of oude internetverbinding voor een alarmcentrale? Controleert u alstublieft even uw KPN facturen of u beschikt over een dergelijke ‘oude’ verbinding.

Per 1 September 2019 stopt de ondersteuning op deze verbindingen, dat klinkt nog ver weg vanaf vandaag maar, als ondernemer dient u tijdig te acteren op dergelijke wijzigingen.

Wat betekent dit voor uw bereikbaarheid? Doe gratis de check met QA-ICT en ontdek wat er aan alternatieven mogelijk zijn zodat u niet offline raakt!


Wij hebben nu een unieke aanbieding die bij inlevering  van uw oude telefooncentrale € 325,00 bespaart! Wij komen u graag adviseren en leggen u vrijblijvend een passend voorstel voor. Maak snel een afspraak door te bellen met 0341 759 555 of vul hieronder het formulier in!


Per 1 september 2019 stopt ondersteuning

KPN heeft aangekondigd de volgende ISDN- en PSTN- diensten per 1 september 2019 te beëindigen:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig

ISDN15/20/30 wordt nog tot ten minste 1 januari 2021 ondersteund. Let op: de genoemde diensten worden dan ook niet meer door andere providers ondersteund.

Gevolgen voor telefonie, alarm, fax en pin

Het ISDN- en PSTN-netwerk biedt de traditionele mogelijkheid om meerdere telefoonaansluitingen op één lijn aan te sluiten. Deze diensten worden niet alleen voor telefonietoepassingen gebruikt, maar ook voor alarm,- fax- en pindiensten. Door de ontwikkelingen op het gebied van IP wordt er echter steeds minder gebruik gemaakt van ISDN en PSTN. Reden voor KPN om de genoemde diensten te beëindigen.

Maakt uw organisatie gebruik van deze diensten?

Indien uw organisatie gebruik maakt van ISDN1/2 Enkelvoudig, ISDN2 Meervoudig en/of PSTN Meervoudig, dan is het nu tijd om maatregelen te nemen! Vul het onderstaande formulier in en onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om samen met u de mogelijke vervolgstappen te bespreken.

 

Overstappen naar VoIP
Bezig met versturen