Kwalitatieve, betaalbare totaaloplossingen voor ICT-vraagstukken binnen het MKB, dat is waar QA-ICT uit Nunspeet voor staat. Het stelt de klant centraal door middel van een heel persoonlijke benadering en advisering. Bij bedrijven van één tot honderdvijftig werkplekken stelt QA-ICT zich altijd ten doel om vraagstukken van de klant op een heldere manier door te vertalen naar snel te implementeren, pasklare oplossingen.

Dankzij de razendsnelle groei is QA-ICT begin september verhuisd naar een veel groter pand met showroom aan de Edisonweg. Gerwin Foppen en zijn medewerkers zijn nu negen maanden actief met QA-ICT en hebben al een sterke positie opgebouwd in de regio van Zwolle tot Amersfoort. De klanten komen echter uit het gehele land en voorziet QA-ICT enkele klanten van automatisering in het buitenland. Een van de redenen daarvoor is dat zakendoen met QA-ICT bedrijven handenvol geld kan opleveren, bijvoorbeeld op het gebied van printen. Als Premium Partner van OKI verkocht QA-ICT recentelijk twee printers waarbij de opdrachtgever over een periode van 5 jaar maarliefst 14.000 euro bespaart!

QA-ICT is een totaalleverancier die niet alleen hardware levert, maar ook internetverbindingen over glasvezel en DSL, Cloud-oplossingen als Office 365 én vaste en mobiele VoIP telefoniediensten. Gerwin Foppen, die al ruim vijftien jaar in het vak zit, is een allround ICT-er die veel expertise heeft opgebouwd op beveiligingsgebied. Op dit vlak kan hij de klant dus ook prima van dienst zijn bij het achterhalen van veiligheidsrisico’s op ICT-gebied en het nemen van effectieve maatregelen.

‘Voor sommige klanten zijn we de leverancier die alles regelt, zelfs de websites. We bieden altijd een goede prijs door slim in te kopen bij de juiste partijen. Hierbij staat de kwaliteit natuurlijk voorop. Onze totaaloplossingen sluiten volledig op elkaar aan. Ze zijn gericht op de continuïteit van de business. De organisaties van onze klanten moeten immers altijd kunnen blijven draaien. ICT moet simpelweg werken en wij hebben altijd iemand klaarstaan om een verstoring te verhelpen. Veelal lukt dit vanaf afstand, maar anders zijn we binnen vijftien minuten op locatie.’

Samenwerking met Matrix IT en OKI

Dankzij het Premium Partnerschap met OKI kan QA-ICT de klant altijd een kostenbesparende documentenoplossing bieden. Gerwin Foppen werkt hiervoor samen met Simon Prinsenberg, consultant van OKI voor geheel Nederland. Hij gaat naar de gebruiker toe om de situatie te analyseren, met een advies te komen en de juiste oplossing voor te stellen.

Simon Prinsenberg: ‘bestaande oplossingen bij klanten zijn lang niet altijd het meest efficiënt en daardoor vaak veel te duur. Waarom zou een organisatie in dure A3-copiers investeren wanneer slechts 2% van alle prints op A3-formaat plaatsvindt? Door klanten eerlijk te adviseren over de juiste hardware en ze te helpen bij het doorvoeren van significante besparingen op bijvoorbeeld toner- en papierverbruik kun je echt je meerwaarde laten zien. En QA-ICT snapt dit. Daarnaast zijn onze LED-printers en multifunctionals van hoge kwaliteit en zeer duurzaam waardoor wij als enige printerfabrikant in staat zijn om standaard 3 jaar garantie op al onze producten te bieden!’

Over Oki

Het in 1881 in Japan opgerichte OKI is wereldwijd actief in 120 landen. De gebruiksvriendelijke printers en MFP’s van OKI zijn niet alleen kostenbesparend, maar kunnen ook heel veel tijdwinst opleveren. Zo valt de documentenstroom volledig te automatiseren. Dit gebeurt door het automatisch scannen en herkennen van documenten en deze door te boeken naar de boekhouding. Hierbij worden automatisch boekstuknummers toegekend in het boekhoudpakket.

De klant over QA-ICT

‘QA-ICT  is een zeer deskundige en betrouwbare ICT partner, wij worden volledig ontzorgd en dat geeft een veilig gevoel! Voor QA-ICT is niets te gek! Dankzij hun toewijding kunnen wij ons focussen op onze handel.’  Esther Beitler-Bouwman van Bouwman Groep te Harderwijk.

 

bron: stad in bedrijf 

ICT Nunspeet