QA-ICT B.V. gaat voor Nieuwbouw en gaat verhuizen

Cloud en Nieuwbouw

De wereld van ICT is nu nog meer in verandering dan ooit. De cloud neemt zijn opmars en minder klanten willen investeren in nieuwe hardware. Er is toch immers een cloud waar we die ‘dingen’ kunnen plaatsen? QA-ICT biedt nu en straks nog beter een lokale cloud middels de nieuwbouw van haar kantooromgeving.

De cloud is zorgeloos….tsjah niets is natuurlijk minder waar, maar nog blijven vandaag de dag nog vragen staan als ‘Waar is dan mijn data?’, ‘Wie heeft er dan allemaal toegang tot mijn data en hoe veilig is dit dan?’, ‘Is mijn data wel in Nederland?’. Zo krijgen wij talloze van deze goede vragen.  De gedachten die wij al langer hebben is een ‘eigen cloud’, ook wel Hybride cloud bouwen. Dit komt nu samen met de bouw van ons nieuwe onderkomen. Vanuit ons nieuwe kantoor bouwen we een relatief klein datacenter met alle faciliteiten. Vanuit dit datacenter bieden wij o.a.

  • Hosted Desktop (QA-ICT Online werkplek)
  • Hosted telefonie
  • Web-/Applicatie hosting
  • Hybide oplossingen met servers over verschillende vestigingen
  • VPN Networking

De bouw begint eind september!

Het te bouwen datacenter voldoet aan de hedendaagse wensen en eisen. Het datacenter is met name bedoeld voor het MKB die laagdrempelig zonder verrassingen haar data veilig in de cloud wil hebben met de daarbij behorende garanties. Wilt u nu al overstappen op deze diensten, het is al beschikbaar, natuurlijk moeten we de diensten dan later nog een keertje verhuizen.

Waarom weer verhuizen?

QA-ICT is gestart aan de Bergakkerweg, maar dan circa 7 maanden moesten we omwille te kort aan ruimte al verhuizen. Zo zijn we toen verhuisd naar de Edisonweg. Nu de Edisonweg niet meer biedt wat we nodig hebben zijn we nogmaals genoodzaakt te gaan verhuizen en dat allemaal binnen een relatief kort tijdspad. Gelukkig hebben we de mogelijkheid gekregen om te gaan bouwen op de Kolk. Compleet nieuwbouw en veel kunnen we naar eigen wens indelen en opzetten. Dit geeft ons ontzettend veel nieuwe mogelijkheden.