QA-ICT kan u helpen met advies over uw upgrade naar Windows 10! Heeft u vragen? Zie hieronder enkele veelgestelde vragen. Heeft u hulp en of advies nodig neem dan contact met ons op via info@qa-ict.nl ,contactformulier op deze website of via 0341 759555

Per wanneer is Windows 10 beschikbaar?

Windows 10 komt op 29 juli 2015 op de markt.

Wat wordt ermee bedoeld dat ik me kan aanmelden voor een gratis upgrade naar Windows 10?

Gedurende een beperkte tijd stelt Microsoft een gratis upgrade naar Windows 10 beschikbaar. Dit is voor apparaten met een geldige licentie voor Windows 7 SP1, Windows 8.1. U kunt profiteren van dit gratis aanbod zodra Windows 10 op de markt komt. QA-ICT kan u helpen door tegen een gereduceerd tarief de upgrade voor u uit te voeren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Is de upgrade echt geheel gratis?

De update is in zoverre gratis dat wanneer u een juiste licentie heeft voor het apparaat dat u de upgrade mag uitvoeren. De licentie upgrade is in vrijwel alle gevallen gratis! Wel is het belangrijke dat u de upgrade laat uitvoeren door een ICT bedrijf zodat u allereerst een goede back-up heeft van uw bestanden en applicaties. QA-ICT geeft niet de garantie dat alle applicaties zondermeer goed blijven functioneren. Om deze reden maken wij altijd eerst een complete back-up van uw computer alvorens we starten met de werkzaamheden

Hoe kan ik mij aanmelden voor een gratis upgrade?

U kunt via de app Download Windows 10 gratis aanmelden voor de upgrade:

  • Klik op het kleine Windows-pictogram rechtsonder op de taakbalk en volg de instructies. De instructies bestaan slechts door een e-mailadres in te vullen waarop u de bevestiging wilt ontvangen.

Dit is alles, er zijn geen verplichtingen en u kunt altijd de aanmelding annuleren. Gedurende een jaar na aanmelding is deze aanmelding geldig!

LET OP: de aanmelding is per apparaat, heeft u meerdere apparaten dient u per apparaat het proces doorlopen!

Waarom beschik ik niet over de app download Windows 10?

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • U heeft Windows 7 SP1 of Windows 8.1 update niet geinstalleerd op uw apparaat
  • Uw licentie voldoet niet aan de gestelde eisen van Microsoft
  • U voldoet niet aan de minimum systeemvereisten
  • Uw apparaat komt wel in aanmerking, maar er wordt nog gewertk aan updates die de prestaties van het apparaat zullen verbeteren, zoals bijv. nieuwe stuurprogramma’s.

 

Heeft u vragen over bijvoorbeeld Windows 10 en uw upgrade mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!