Alles gebeurt in het westen horen we vaak. Maar wat is er mis met de Veluwe?

We zijn niet van het kaliber ‘volg de anderen’ maar staan graag vooraan en bepalen onze eigen koers! Dat maakt dat QA-ICT een gedreven onderneming is, die behoort tot de voorlopers in de IT. Waarom zou je naar het westen gaan als er genoeg tof talent op de Veluwe woont? 

Afgelopen jaren zijn we flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke klanten en gave projecten was het tijd voor de volgende stap; een eigen kantoorpand. We groeiden letterlijk uit onze jas en het klimaat was voor onze hardwerkende IT helden ook niet het je-van-het.

De klanten en projecten werden uitdagender, daar hoort een goede vergader en brainstormruimte  bij.

Datasecurity en de QACLOUD, zeer belangrijke diensten van QA-ICT zijn nu onder gebracht in een high-tech serverruimte.

Het nieuwe kantoorpand bevindt zich op het nieuwste industrieterrein van Nunspeet; de Kolk en is gebouwd volgens de laatste trends en eisen. Over klimaat gesproken;  dat is nu aanzienlijk verbeterd door de speciale warmtepomp installatie en bijbehorende vloerverwarming.

Door de zonnepanelen op ons dak zijn we zelfvoorzienend als het gaat om ons stroomverbruik, de warmte van de high-tech serverruimte wordt ook nog eens hergebruikt.

Met dit nieuwe kantoorpand zijn wij klaar voor de toekomst! Energieneutraal, duurzaam & vol inspiratie. Met ruimte voor het geven van trainingen, een showroom gevuld met de nieuwste technologie op het gebied van mobiele en VoIP telefonie bedienen wij u graag vanaf Ronding 19 te Nunspeet.

Nieuwsgierig naar ons nieuwe onderkomen? De koffie staat voor u klaar! Op dit moment worden de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ gezet. Begin 2020 houden wij een Open Huis waar we u graag rondleiden door ons nieuwe onderkomen en met u toasten op het voortzetten van onze prettige samenwerking.

Ons nieuwe adres:

Ronding 19

8072 TB Nunspeet

We zijn uiteraard nog altijd bereikbaar via het bij u bekende nummer 0341-759 555 en per e-mail support@qa-ict.nl.

Team QA-ICT