Uw partner voor uw zakelijke glasvezel!

De frustraties over langzame internetverbindingen zijn snel voorbij!

Uw organisatie is klaar voor de toekomst met razendsnel glasvezel van QA-ICT. Wij adviseren u graag over een passend abonnement, verzorgen en realiseren uw (draadloze) netwerk. Werken in de cloud wordt met glasvezel voor iedereen toegankelijk!

Ontzorgen is voor ons de standaard waarbij vertrouwen en korte lijnen centraal staan! 

Als premium reseller van Delta Fiber bieden wij u razendsnel glasvezel aan op een betrouwbaar netwerk. Delta Fiber heeft in de afgelopen 10 jaar op veel plaatsen in ons land supersnel glasvezel aangelegd. Het richt zich met name op de buitengebieden, kernen en industrieterreinen. 

Vanaf 26 April  is Delta Fiber gestart met de vraagbundeling voor industrieterreinen Lepelingen I & II | Feithenhof | de Kweek in Epe. 

Wij van QA-ICT maken ons sterk om u, onze relatie, te voorzien van supersnel internet dat uw bedrijf klaar maakt voor de toekomst. Uw huidige internetverbinding deelt u al snel met 10 of zelfs meerdere aansluitingen. Is er ergens een piekverbruik in uw straat? Dan merkt u dit direct aan uw internetsnelheid doordat uw systemen traag worden. 

Zullen we eens een kort testje doen? 

Weet u hoe snel uw huidige internetverbinding is? Door een simpele speedtest uit te voeren weet u in een oogopslag hoe snel uw huidige verbinding is! In onze woningen zijn we veelal al verwend met supersnel internet via glasvezel maar op ons werk valt de snelheid behoorlijk tegen. Mee eens? 

Wat is uw snelheid?  Lager dan 50MB? 

Zullen we een korte test doen? Open een nieuw tabblad in uw webbrowser en kopieer de volgende link: https://www.speedtest.net/ klik op ‘GA’ en u ziet direct de snelheidsmeter lopen! 

Glasvezel is dat niet duur?

Ook voor kleinere ondernemers zijn er supersnelle internetverbindingen mogelijk. Door te kiezen voor een gedeelde lijn met maximaal 10 andere gebruikers bespaard u aanzienlijk op uw maandelijkse kosten maar profiteert u wel van gegarandeerde internetsnelheden! 

Meld u vóór 16 Juli aan en bespaar maar liefst € 950,00 op de aansluitkosten! 

Ja,ik wil supersnel glasvezel!

Glasvezel is de techniek voor de toekomt, met een stabiele en snelle verbinding kunt u met en gerust hart uw onderneming laten groeien!

Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Zo is er al een instap abonnement voor slechts € 45,45 per maand! Hiervoor krijgt u 150Mbps upload- en downloadsnelheid, de verbinding is 1:40 en de SLA is Best Effort.

Daarnaast is een 400Mpbs en zelfs 1000Mbps verbinding ook mogelijk EN betaalbaar!

Liever persoonlijk advies?

Maak snel een afspraak met ons en wij komen graag bij u langs! Door uw gegevens hieronder in te voeren kunnen wij voorafgaand aan onze afspraak de mogelijkheden voor uw adres uitzoeken zodat wij u van een passend voorstel kunnen voorzien waar u zeker geen nee tegen kunt zeggen!

Snelinternet
Aanhef

Glasvezel wordt aangelegd op de industrieterreinen van Nunspeet; mits minimaal 30% van de bedrijven zich heeft aangemeld voor een glasvezel abonnement. De deadline van het initiatief van Delta Fiber is op 16 Juli 2021

  • Lepelingen I – Nunspeet
  • Lepelingen II – Nunspeet
  • Feithenhof – Nunspeet
  • De Kweek – Epe